Uitgelichte Events

Onze liefde voor de wijn delen wij graag met anderen.

Daarom organiseren wij diverse wijn evenementen.

Hieronder een selectie aan evenementen die wij
met veel plezier (mede) mogelijk hebben gemaakt.

Hof van Eden

Juli, 2021

Hierbij de aftermovie van het waanzinnige Hof van Eden van juli, 2021.
In maar liefst 3 weekenden kookten Peter Gast van restaurant Graphite*, Erik van Loo van restaurant ParkHeuvel**, Fred Mustert van restaurant Fred**, Thijs Me liefste van restaurant Meliefste*, Mike Cornelissen van restaurant Rijnzicht* en Andre Gerrits van restaurant Amsterdammetjer* de sterren van de hemel.
Wij van de Amsterdamse Wijnkoperij waren met trots de hof leverancier.

diner-hof-eden
dgds-events

Wijn Festival Paardenburg

oktober, 2021

Op deze bijzondere dag waren speciaal voor onze gasten meerdere sommeliers en wijnimporteurs aanwezig.

Gasten kregen de mogelijkheid zich in te schrijven voor meerdere masterclassen en lieten zich meenemen op wijnreis naar een bijzondere wijnstreek.


Op naar volgend jaar!
Karakter Wijnfestival 2020
Karakter Wijnfestival 2020

Sea Aged Bottles

September, 2021

Samen met onze partner De Goede en de Stouten organiseerden we in september 2021 een waanzinnig event op de oesterbanken, in Yerseke

DSC_5309-compressed
important1-compressed
important3-compressed

Utrecht Michelin Dinner

December, 2020

Een luxe 6-gangen diner verzorgd door meerdere chef’s van hoogstaande kwaliteit. Daarbij hebben de gasten kunnen genieten van sfeervolle muziek onder het genot van een glas wijn.

War Child Holland

Op dinsdag 7 september organiseerde culinair genootschap Les Patrons Cuisiniers de sterren van de hemel in Noordwijk, speciaal voor War Child. 22 chefs zorgden voor een unieke dinerbeleving, waarbij alle opbrengsten naar het werk van War Child voor kinderen in de oorlog was gegaan.

V.I.P. Avond Magnums Vintage Dom Perignon

Amsterdam

Uit onze eigen prive kelder schonken wij voor een bijzonder aantal gasten in de V.I.P. ruimte van het Hof van Eden hotel exclusieve vintage magnum’s van het champagne huis Dom Perignon. Met jaargangen teruggaand naar het jaar 1988 kijken wij terug op een zeer bijzonder 3-daags diner.