Voyage

Events and Wine Masterclasses

An academy of accomplished wines

"Our passion for wine is endless. Our love for wine is more than passion, a journey full of discoveries, precisely a dance with life itself"

Exclusive Masterclasses in Wine

Deze 3 grootmeesters hebben naast theoretische ervaring een zeer exclusieve praktijkervaring opgedaan de afgelopen tientallen jaren die alle academische lessen te boven gaan.

Wat deze masterclass extra bijzonder maakt;

De sessie bestaat uit 3 lessen van ieder 3 uur. Van basiskennis tot algemene kennis tot de hoogste klasse van wijnverzamelaars/drinkers.

Na deze sessie bent u er gegarandeerd van overtuigd dat u het onderscheid kan tussen gebrande wijn die de marktpositie positioneert en oprechte wijn die bijzonder zijn door de mineralen en ligging.

Academische onderwijzing van wijn-grootmeester Siwan Balli. 

Wijnschrijfster en wijnvrouw van Nederland Janna Rijpma Meppelink is te boeken….

karakter-wijnfestival

Wijn(op)koper Bas Doeland neemt u tijdens een exclusieve masterclass in…

Evenementen

‘Met trots recent georganiseerde evenmenten’

''Een dans met het leven''

Onze passie voor wijn is eindeloos. Onze liefde voor wijn is niet alleen onze passie voor wijn, maar ook de reis en ontdekkingen, een dans met het leven zelf. Wij delen een grote hoeveelheid liefde voor wijn die we graag delen met anderen.

Vanuit onze passie staan we dicht bij de wijnboer én bij de wijnliefhebber. Onze wijnselectie is zowel toegankelijk en verrassend, als aansprekend bij de connaisseur.
Verwondering die we erg graag delen met iedereen die eventjes de tijd neemt om met ons mee te reizen door de fantastische wereld van de wijn.

Naast ondernemers zijn wij grote liefhebbers. Liefhebbers die zich altijd weer verwonderen over wijn. 

"Een wijnreis zonder grenzen"

Onze passie voor wijn is eindeloos. Het is veel meer dan alleen een passie, het is een reis vol ontdekkingen, een verhaal wat nooit af is, eigenlijk een dans met het leven zelf.

Door deze manier van leven en werken komen we al zoekend, proevend en proberend steeds weer nieuwe fantastische wijnen tegen waar de passie van de wijnmaker vanaf spat. Een passie die zich vertaalt naar wijnen die harmonieus en evenwichtig zijn. Wijn zoals wijn bedoeld is. Eerlijk en zuiver. Vaak uniek van karakter.

Voor deze fantastische wijnen zijn echte wijnmakers nodig. Families die generatie op generatie leven voor ‘hun’ wijn. Die niet alleen oneindig veel zorg hebben voor de druiven in de kelder, maar ook voor de druiven op het land. En begrijpen wat precies déze druif op déze plek en met de weersomstandigheden van dít jaar uiteindelijk aan unieke smaak in ons glas kan opleveren. Daar is niet alleen toewijding voor nodig maar ook heel veel kennis, veel arbeid, soms oneindig veel geduld en de absolute wil om er het mooist mogelijke van te maken. Om te komen tot pure drinkbare kunst.

U begrijpt dat ons wijnhart na een bezoek aan deze fantastische wijnmakers weer gevuld is met vuur en veel inspiraties. Ervaringen voor het leven.
Diegene die ook de oprechte belangstelling en passie met ons deelt nemen wij maar al te mee de fantastische wereld van de wijn in. Een aantal exclusieve plekken zijn er beschikbaar om samen op wijnreis te gaan.
Vanwege onze relaties en contacten organiseren wij voor groepen ook wijnreizen. Bijzondere chateaus en wijnhuizen waar een liefhebber niet zomaar binnen komt. Uniek gelegen verblijven die niet zomaar te vinden zijn via Booking.com of Airbnb. Neem gerust contact op voor meer informatie Wijnreizen doen wij naar de onderstaande regio’s: