V

O

Y

A

g

e

'' Een dans met het leven ''
Onze passie voor wijn is eindeloos. Onze liefde voor wijn is niet alleen onze passie voor wijn, maar ook de reis en ontdekkingen, een dans met het leven zelf. Wij delen een grote hoeveelheid liefde voor wijn die we graag delen met anderen.
Vanuit onze passie staan we dicht bij de wijnboer én bij de wijnliefhebber. Onze wijnselectie is zowel toegankelijk en verrassend, als aansprekend bij de connaisseur. Verwondering die we erg graag delen met iedereen die eventjes de tijd neemt om met ons mee te reizen door de fantastische wereld van de wijn. Naast ondernemers zijn wij grote liefhebbers. Liefhebbers die zich altijd weer verwonderen over wijn.

MASTERCLASSES

Onze wijnspecialisten van de Amsterdamse Wijnkoperij stellen hun kennis, ervaring en kunden beschikbaar voor oprechte geïnteresseerden.

Aankomende evenementen die u kunt bijwonen

( Out dated ! Verwacht binnenkort nieuwe evenementen )

Revealed Night

16 - 10 - 21

Koepel Kerk, Amsterdam

Nacht van de Wijn

16 - 10 - 21

Central Studios, Utrecht

Hof van Eden

8/9/10-10-21

Mr Black and the White Ox, Utrecht

Wijn Reizen

” Een wijnreis zonder grenzen “

Onze passie voor wijn is eindeloos. Het is veel meer dan alleen een passie, het is een reis vol ontdekkingen, een verhaal wat nooit af is, eigenlijk een dans met het leven zelf.

Door deze manier van leven en werken komen we al zoekend, proevend en proberend steeds weer nieuwe fantastische wijnen tegen waar de passie van de wijnmaker vanaf spat. Een passie die zich vertaalt naar wijnen die harmonieus en evenwichtig zijn. Wijn zoals wijn bedoeld is. Eerlijk en zuiver. Vaak uniek van karakter.

Voor deze fantastische wijnen zijn echte wijnmakers nodig. Families die generatie op generatie leven voor ‘hun’ wijn. Die niet alleen oneindig veel zorg hebben voor de druiven in de kelder, maar ook voor de druiven op het land. En begrijpen wat precies déze druif op déze plek en met de weersomstandigheden van dít jaar uiteindelijk aan unieke smaak in ons glas kan opleveren. Daar is niet alleen toewijding voor nodig maar ook heel veel kennis, veel arbeid, soms oneindig veel geduld en de absolute wil om er het mooist mogelijke van te maken. Om te komen tot pure drinkbare kunst.

U begrijpt dat ons wijnhart na een bezoek aan deze fantastische wijnmakers weer gevuld is met vuur en veel inspiraties. Ervaringen voor het leven.
Diegene die ook de oprechte belangstelling en passie met ons deelt nemen wij maar al te mee de fantastische wereld van de wijn in.
Een aantal exclusieve plekken zijn er beschikbaar om samen op wijnreis te gaan.
Vanwege onze relaties en contacten organiseren wij voor groepen ook wijnreizen. Bijzondere chateaus en wijnhuizen waar een liefhebber niet zomaar binnen komt. Uniek gelegen verblijven die niet zomaar te vinden zijn via Booking.com of Airbnb. Neem gerust contact op voor meer informatie Wijnreizen doen wij naar de onderstaande regio’s:

Bourgogne - Beaujolais

U stapt in de regio Amsterdam/Utrecht en bent binnen no time in de wijnvelden van de Champagne streek. Een bezoek aan de grote champagnekelders, die nagenoeg geheel onder de stad Reims lopen, zijn indrukwekkend. Naast het bezoek aan een groot huis doen wij ook een aantal kleine boeren aan die hun eigen druiven produceren en generatie op generatie champagnes laten rijpen. Aan het einde van dag 2 vervolgt u de wijnreis naar de Bourgogne, het bij uitstrek het meest interessante wijngebied op aard. Wij noemen het niets voor niets het eindstation witte en rode wijn. Wij hoeven niet duidelijk te maken dat hier de kelken en de wijnharten overladen worden met schone wijn en veel ambacht. Wij eindigen de reis bij een van onze Beaujolais wijnboeren en in een 5 sterren Hotel midden tussen de wijngaarden. Omdat één van onze eigenaren in het bestuur mag zitten van de Compagnon de Beaujolais, zullen er unieke ontmoetingen plaatsvinden. 5 dagen Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Bordeaux

U vliegt op Bordeaux waar gedurende 5 dagen wordt meegenomen door de hele bordeaux streek. U leert alle appelaties kennen van binnen en buiten en bezoekt diverse wijn chateaus. Bij dat bezoek krijgt u een persoonlijke rondleiding en de unieke mogelijkheid om verschillende jaargangen te proeven van de wijnen die het chateau nog nooit verlaten heeft. U slaapt en verblijft op chateaus en maakt unieke lunches en diners mee. Een week om nooit meer te vergeven. Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

 

Abruzzo en Toscane

U vliegt op Pisa waarnaar u een reis volbrengt vol passie van het Italiaanse binnen landschap. U doet verschillende wijnstreken aan in Chianti, in en rond bolgheri en u bezoekt het gemoedelijke en warme Abruzzo streek. Een reis waar het Italiaanse warmhartige, oprechte en smaakvolle samenkomen.

Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.